Edellisestä päivityksestä on todella kauan aikaa, ja asioita muuttunut paljon tällä välin. Raskaus on edennyt yli puolivälin ja olen hurahtanut ihan täysin ompelun ihmeelliseen maailmaan. Ajatuksena oli, että vuodevaatteet ompelen vauvalle itse. Vauvan sukupuoli ei ole tiedossa, koska emme halunneet sitä etukäteen tietää, joten värejä valinnut sen mukaan, että sopisi molemmille.

Pinnasängyn reunapehmusteen tuunausIMG_20160920_220542.jpg      Tästä halusin kaksipuolisen, vauvalle pöllöjä, isälle ja äidille tähtiä. Ja vaikka kankaat tilasin netistä (kuvissa kun väri aina vähän vääristyy), niin värit sopi yhteen täydellisesti. Tämä osottautui yllättävän helpoksi projektiksi, vaikka ensikertaa pinnasängyn pehmustetta ompelin.

 

_20160929_091128.jpg Paikalleen kokeiltuna. Patjaa ei vielä ole hommattu, joka myös parantaa muotoutumista.

Petivaatteita:

DSC_0664.jpg  Reunapehmusteen kankaista jäi kangasta vähän yli, joten tein vauvalle tyynyliinan. Vauvalla varaa pulautella ja kuolata, kun on tyynyliinoja mistä vaihtaa ja kun tykkään enemmän käyttää vauvan sängyssä tyynyliinaa kuin harsoa. Tyynyliinan rusetit on tehty satiininauhasta. Nauha on peräisin minun pöllöviltistä, jonka mieheni minulle osti (oli siis sidottuna sillä). <3 Ja koska tämä pöllökangas loppui, niin joudun odottelemaan lisää kangasta että saan sarjaan sopivan pussilakanan tehtyä. :)

DSC_0666.jpg  Tyttäreni Isabella 6v, halusi myös kokeilla ommella vauvalle tyynyliinan. Hyvä tuli!! :) Äiti on ylpeä. <3

IMG_20161001_224059.jpg          Tänään tehtyjä tyynyliinoja. Lisäksi valmistui pari aluslakanaa, mutta kun tylsiä valkoisia niin viitti kuvaa laittaa. :) Seuraavaksi odotellaan pöllökangasta, että saa tehtyä sarjaan sopivan pussilakanan tai pari. :D Ja vähän muitakin kankaita tulollaan, joista lisää vauvalle vuodevaatteita. :)